18-09-2022

Niet-commerciële stands van groepen:


Ben je organisator van een groep en wil je die graag voorstellen met een eigen stand? Als je geen eten of drank verkoopt en deel uitmaakt van een organisatie die de kernboodschap van Fusion onderschrijft, dan kan je gratis een stand plaatsen om je groep voor te stellen.
Ook personen die in eigen naam een stand willen plaatsen zijn welkom.


Commerciële stands:


Per commerciële standplaats vragen we een bijdrage aan het project van €50,00 om de kosten van het festival te kunnen dekken. Stroom is inbegrepen in dit bedrag, gelieve dit wel op voorhand aan te vragen. De link naar je organisatie blijft ook een jaar lang op onze website vermeld staan. Opgelet, de verkoop van ter plaatse te consumeren voeding en drank is niet toegestaan!


Foodtrucks of het aanbieden van voeding of drank die ter plaatse te consumeren zijn, is niet toegestaan.


Stuur gerust een mailtje naar onderstaande link :- Bezorg ons uw logo minimum 150 dpi

- Korte omschrijving van de groep/organisatie/doel stand

- Uw contactgegevens

- Info oppervlakte van uw stand.


Vrijwilligers:

Fusion is een festival van en voor iedereen. Daarom bieden we ons festival gratis aan, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deel te nemen. Fusion is er ook om lokale initiatieven de kans te geven te kunnen groeien en elkaar te leren kennen.

Maar dat kan enkel door de hulp van vrijwilligers. Mensen die zich onbaatzuchtig willen inzetten om er een onvergetelijke dag van te maken voor iedereen. Wil jij ook je steentje bijdragen?

Je kan ons helpen aan nuttig materiaal voor het festival, of door een handje toe te steken bij de opbouw en tijdens het festival zelf. Vul via volgende link het formulier in als je graag een deel wordt van onze grote familie van Fusion vrijwilligers

 Helpen